Methanol

Methanol is een kleurloze, vloeibare brandstof die gemaakt kan worden uit een verscheidenheid aan hernieuwbare bronnen, zoals biomassa en afval. Het heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele brandstoffen, waaronder een hogere energiedichtheid en minder uitstoot van schadelijke stoffen. Het gebruik van methanol als brandstof draagt daarom bij aan een schonere en duurzamere toekomst. In onze brandstofcellen maken we bij Next Generation Machinery daarom gebruik van methanol.

Methanol wordt ook gebruikt bij waterstofproductie

Methanol is ook een belangrijke grondstof voor de productie van waterstof, dat wordt beschouwd als de ultieme schone brandstof. Door methanol te gebruiken als grondstof voor waterstofproductie. Daarnaast laat het gebruik van methanol als brandstof  zien dat je je inzet voor een betere wereld en dat je niet alleen gericht bent op winst maken, maar ook op het helpen van de samenleving.

Methanol is  een relatief nieuwe en opkomende technologie die je bedrijf een voorsprong kan geven op de concurrentie. Vooral bij aanbestedingen waar steeds vaker gelt wordt op welzijn en milieu. Dit kan helpen bij het overtuigen van klanten en partners om voor jouw producten en diensten te kiezen.

Productie methanol

Is jouw bedrijf klaar voor een duurzamere toekomst?

Als je op zoek bent naar manieren om je bedrijf groener te maken en bij te dragen aan een duurzamere toekomst, dan is methanol zeker de moeite waard om te overwegen. Het gebruik van methanol als brandstof voor je voertuigen of aggregaten kan bijvoorbeeld bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit bij je klanten, omdat je laat zien dat je een toegewijde, innovatieve en verantwoordelijke organisatie bent. Een bedrijf dat geeft om het milieu en het klimaat.

Maak je bedrijf klaar voor de toekomst!

Door de voordelen van methanol te benadrukken, kun je niet alleen je bedrijf groener maken, maar ook effectiever zijn in het overtuigen van je klanten en partners om voor jouw producten en diensten te kiezen. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de voordelen van methanol en maak je bedrijf klaar voor de toekomst van schone energie. Wil je meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We leggen het je graag helder uit.