Over Next Generation Machinery

Ons team van experts beschikt over uitgebreide kennis van duurzame technieken en mogelijkheden, gecombineerd met een gezonde dosis doorzettingsvermogen en West-Friese nuchterheid.

Ruud Bakker

Ruud Bakker

Ruud Bakker is de ‘grondlegger’ van Next Generation Machinery. Met zijn jarenlange achtergrond in de zware machinebouw kreeg Ruud de ambitie deze sector te willen verduurzamen.

Gertjan Krapman

Gertjan Krapman

Gertjan Krapman is al 21 jaar ondernemer met zijn eigen las- en montagebedrijf Freeweld BV in Dirkshorn. Hij is mede-oprichter van Next Generation Machinery. Gertjan heeft een passie voor innovatieve en duurzame ideeën en oplossingen.

Roy Wester

Roy Wester

Na het succesvol opzetten van een eigen onderneming is Roy als software specialist onderdeel geworden van het team van NGM. Roy bezit over een enorme drive om te verduurzamen, en gebruikt hier de nieuwste technieken voor.

Wij leveren schone energie waar je maar wilt wanneer je maar wilt!

NGM focust zich op verduurzaming van de bouw en agrarische machines, zoals graafmachines, shovels en tractoren. Aggregaten en machines worden doorgaans aangedreven door een dieselmotor. Door de uitlaatgasemissie hebben zij een negatief effect op mens en milieu. Naast CO2 stoten deze machines ook veel schadelijke gassen uit. Zoals stikstofoxiden, koolwaterstoffen en fijnstof. Dankzij de oplossingen van NGM is dit snel verleden tijd.